SNS / Gymlib

Ook Arenal Waregem steunt jeugdige sportievelingen! Om die reden werken we dan ook graag samen met Sport-Na-School. Met zo een pas kunnen alle 12 tot 18-jarigen die in omgeving Wargem wonen en/of school volgen bij ons heel goedkoop padel of padbol komen spelen.*

Het leuke aan de SNS-pas is dat je er heel makkelijk mee kan proeven van allerlei verschillende sporten. Wil je m.a.w. ontdekken welke sport, activiteit je graag doet? Dan is dit de ideale manier!

*omgerekend komt op ongeveer 1 euro per uur, racket en ballen inbegrepen!

Voor wie?

+ je bent tussen 12 en 18 jaar oud en volgt les in het middelbaar onderwijs
+ je woont of loopt school in Waregem of omgeving
+ je bent in het bezit van een geldige SNS-pas

Wanneer?

+ ma,di,do,vrij 17u-19u

+ woe 14u-19u

Met de SNS-pas kun je NIET bij ons terecht in het weekend en tijdens de vakanties

Procedure?

– Via SNS een veldje reserveren kan niet online. Je dient hiervoor te bellen naar de bar (056 498197) op de dag zelf. Of, indien wat meer op voorhand, via waregem@arenal.be of berichtje op +32 474282809 (Gunther). Je kan via onze website of de app wel zien of er nog veldjes vrij zijn natuurlijk.

– Ter plaatse check je in via de SNS-app, toon je het groene “bevestigings-teken” en noteer je je naam en school op het aangeboden invulformulier.

Opm.: Speel je met vrienden die geen SNS-pas hebben? Dan betalen zij gewoon hun deel aan het gewone tarief.

Nog geen SNS-pasje of andere vragen omtrent het concept? Bekijk dan zeker even

www.sportnaschool.be

Bij Arenal Waregem kun je ook terecht indien je in het bezit bent van een Gymlib Premium Pass!

Wat?

Gymlib maakt het mogelijk voor bedrijven om hun personeel een abonnement aan te bieden waarmee ze bij heel veel verschillende sportfaciliteiten terecht kunnen. Op die manier kunnen bedrijven de gezondheid van hun personeel bevorderen door actief te zijn.

Voor wie?

Iedereen die in het bezit is van een Gymlib Premium Pass.

Procedure?

– Via Gymlib een veldje reserveren kan niet online. Je dient hiervoor tijdig contact op te nemen via waregem@arenal.be of berichtje op +32 474282809 (Gunther). Handigste is om alvast een kijkje te nemen op onze reservatiespagaina wat er nog beschikbaar is aan veldjes. Wens je de dag zelf nog te spelen en er is nog plaats, dan kun je bellen naar de bar (056 498197).

– Ter plaatse check je in via de Gymlib-app en toon je het groene “bevestigings-teken”.

Opm.: Je Gymlib pas is geldig voor het gehele terrein. Enkel gebruik van eventuele rackets en ballen dient nog betaald te worden.

Meer info omtrent Gymlib vind je hier.

X