Padel

News

Op zoek naar medespelers?

Zin om te padellen maar niet meteen 3 vrienden in de buurt? Misschien is een van onze Padel Whatsapp groepjes wel iets voor je!

>

Voorjaars interclub Padel 2020

Zin om dit voorjaar met je vrienden leuke partijen te spelen in de Interclub?

Lees er snel alles over en geef een seintje tegen 9 januari!

>

Agenda

23.02

Krokustornooi Padel

Op zondag 23/2 organiseren we een gezellig padeltornooi. We spelen in 2 verschillende niveau reeksen. Spelplezier en een leuke dag staan centraal!

Padel13:00

Wat is PADEL?

Zoals onze Gentse collega’s mooi verwoorden, is padel een racketsport met herkenbare ingrediënten uit o.a. tennis en squash. Het is een terugslagspel dat zowel enkel als dubbel wordt gespeeld op een rechthoekig terrein omringd door U-vormige glazen. De bal blijft in het spel na contact met de wanden. Dit zorgt voor langere rally’s en levert zo meer spelplezier op.

Padel wordt gespeeld met een racket van kunststof en een bal die sterk lijkt op een tennisbal. De puntentelling is identiek aan deze van tennis.

Deze mix zorgt ervoor dat padel toegankelijk is voor alle leeftijden en erg aantrekkelijk door zijn sociaal karakter. De basistechnieken zijn gemakkelijk aan te leren door jong en oud, man of vrouw, ongeacht hun sportief niveau. Het is met andere woorden een uitdagende sport voor ieders vaardigheids- en fysiek niveau. Dé ideale sport om te spelen met vrienden, familie of collega’s.

Plezier gegarandeerd!

PADEL op Arenal?

Als padel-aanbieders van het eerste uur weten we waar spelers naar op zoek zijn. We beschikken dan ook over 5 dubbelterreinen waarvan er 2 overdekt zijn. Ook bij slechte weersomstandigheden kun je dus bij ons terecht!

Hoe speel je padel?

Ontdek het snel door het bekijken van onderstaande filmpje!

X