Padel

News

Najaars interclub

Zin in leuke wedstrijden met de vrienden? Dan is de Najaarsinterclub ideaal voor je! Inschrijven met je team voor 9 augustus, spelen vanaf 26 september.

>

Annulatie regels en werkwijze

Onze nieuwe huisregels voor het annuleren van een reservatie & de werkwijze, bekijk het hier snel!

>

Agenda

26.08

Junior Padel Tour

Een leuk dagtornooi voor onze youngsters! Iedereen verzekerd van evenveel matchen.

Padel13:00

12.07

Ontbijtpadel op zondag

Lekker ontbijten – gezellig padellen – nakaarten bij een aperitief en een hapje!

Padel09:00

15.08

Immo Dochy Mixed Open

Gezellig club toernooi voor gemengde teams in 2 niveau reeksen.

Padel13:00

21.07

The National Open

Gezellig club toernooi per niveau met de nadruk op padelplezier!

Padel13:00

Wat is PADEL?

Padel een racketsport met herkenbare ingrediënten uit o.a. tennis en squash. Het is een terugslagspel dat vooral als dubbelspel wordt gespeeld op een rechthoekig terrein omringd door U-vormige glazen. De bal blijft in het spel na contact met de wanden. Dit zorgt voor langere rally’s en levert zo meer spelplezier op.

Padel wordt gespeeld met een racket van kunststof en een bal die sterk lijkt op een tennisbal. De puntentelling is identiek aan deze van tennis.

Deze mix zorgt ervoor dat padel toegankelijk is voor alle leeftijden en erg aantrekkelijk door zijn sociaal karakter. De basistechnieken zijn gemakkelijk aan te leren door jong en oud, man of vrouw, ongeacht hun sportief niveau. Het is met andere woorden een uitdagende sport voor ieders vaardigheids- en fysiek niveau. Dé ideale sport om te spelen met vrienden, familie of collega’s.

Plezier gegarandeerd!

PADEL op Arenal?

Als padel-aanbieders van het eerste uur weten we waar spelers naar op zoek zijn. We beschikken dan ook over 5 dubbelterreinen waarvan er 2 overdekt zijn. Ook bij slechte weersomstandigheden kun je dus bij ons terecht!

Hoe speel je padel?

Ontdek het snel door het bekijken van onderstaande filmpje!

X