Padel

News

Dubbelspel opnieuw toegelaten vanaf 4/11

✅ Dubbelspel en huur materiaal weer mogelijk!

>

Resultaten najaarsinterclub

Welke teams van Arenal doen er allemaal mee? Hebben ze afgelopen weekend gewonnen? Waar staan ze in de stand?

>

Agenda

Er zijn geen geplande evenementen.

Wat is PADEL?

Padel is een racketsport met herkenbare ingrediënten uit o.a. tennis en squash. Het is een terugslagspel dat vooral als dubbelspel wordt gespeeld op een rechthoekig terrein omringd door U-vormige glazen. De bal blijft in het spel na contact met de wanden. Dit zorgt voor langere rally’s en levert zo meer spelplezier op.

Padel wordt gespeeld met een racket van kunststof en een bal die sterk lijkt op een tennisbal. De puntentelling is identiek aan deze van tennis.

Deze mix zorgt ervoor dat padel toegankelijk is voor alle leeftijden en erg aantrekkelijk door zijn sociaal karakter. De basistechnieken zijn gemakkelijk aan te leren door jong en oud, man of vrouw, ongeacht hun sportief niveau. Het is met andere woorden een uitdagende sport voor ieders vaardigheids- en fysiek niveau. Dé ideale sport om te spelen met vrienden, familie of collega’s.

Plezier gegarandeerd!

PADEL op Arenal?

Als padel-aanbieders van het eerste uur weten we waar spelers naar op zoek zijn. We beschikken dan ook over 5 dubbelterreinen waarvan er 2 overdekt zijn. Ook bij slechte weersomstandigheden kun je dus bij ons terecht!

Hoe speel je padel?

Ontdek het snel door het bekijken van onderstaande filmpje!

X