Padel

News

Herfsttornooi Padel 11/11

>

Winter League vanaf 8/11

Ook in de winter kan er volop gepadeld worden! We bieden een leuke wintercompetitie aan vanaf 8/11 en dit voor alle niveaus.

>

Agenda

08.11

Gratis initiatie Padel

Altijd al willen weten wat padel nu echt is? Dan is hier je kans! Op een simpele manier doen we de regels voor je uit de doeken en zet je je eerste stappen.

Padel19:00

08.11

MEET & PLAY

Elke 2de vrijdag v/d maand = Meet & Play!
Kom en ontdek nieuwe padelvrienden & -vriendinnen tussen 20u en 22u, met een een gezellige knabbel & babbel achteraf!

Padel20:00

Wat is PADEL?

Zoals onze Gentse collega’s mooi verwoorden, is padel een racketsport met herkenbare ingrediënten uit o.a. tennis en squash. Het is een terugslagspel dat zowel enkel als dubbel wordt gespeeld op een rechthoekig terrein omringd door U-vormige glazen. De bal blijft in het spel na contact met de wanden. Dit zorgt voor langere rally’s en levert zo meer spelplezier op.

Padel wordt gespeeld met een racket van kunststof en een bal die sterk lijkt op een tennisbal. De puntentelling is identiek aan deze van tennis.

Deze mix zorgt ervoor dat padel toegankelijk is voor alle leeftijden en erg aantrekkelijk door zijn sociaal karakter. De basistechnieken zijn gemakkelijk aan te leren door jong en oud, man of vrouw, ongeacht hun sportief niveau. Het is met andere woorden een uitdagende sport voor ieders vaardigheids- en fysiek niveau. Dé ideale sport om te spelen met vrienden, familie of collega’s.

Plezier gegarandeerd!

PADEL op Arenal?

Als padel-aanbieders van het eerste uur weten we waar spelers naar op zoek zijn. We beschikken dan ook over 5 dubbelterreinen waarvan er 2 overdekt zijn. Ook bij slechte weersomstandigheden kun je dus bij ons terecht!

Hoe speel je padel?

Ontdek het snel door het bekijken van onderstaande filmpje!

X